Luiertaart Kraamcadeau Babyshower

Luiertaart Kraamcadeau Babyshower Jongen   Luiertaart Kraamcadeau Babyshower Meisje   Luiertaart Kraamcadeau Babyshower Unisex

 Wist u dat een baby in zijn of haar eerste levensjaar rond de 1850 luiers gebruikt?! Dat zijn een hoop luiers en een hoop kosten! Wij zijn dan ook van mening dat het geven van onze luiertaarten niet alleen leuk en mooi is, maar ook zeker een handig cadeau is! Wij maken voornamelijk gebruik van bruikbare spullen, zoals hydrofieldoeken en monddoekjes. Van deze doeken kun je er als (jonge) ouders namelijk niet genoeg van hebben! Uiteraard verwerken wij er ook leuke knuffels in van onder andere Nijntje, Little Dutch, Woezel en Pip enz.

Luiertaart Kraamcadeau Babyshower collega zwanger   Luiertaart Mega Luiertaarten   Luiertaart Kraacadeau Babyshower Media

Een luiertaart blijft vaak nog even voor de sier staan en wordt bijna nooit direct uitgepakt. In onze luiertaarten verwerken wij daarom standaard luiers maatje 2 van Pampers. Indien u een andere maat luiers wenst, bijvoorbeeld maatje 3, is dat uiteraard mogelijk! 

      Mocht uw luiertaart er niet bijstaan, aarzel dan niet om contact op te nemen, zodat wij een luiertaart geheel naar wens en budget kunnen maken. Zie ook onze "Mega Luiertaarten" voor enkele voorbeelden van een luiertaart naar wens.

Wij bezorgen onze luiertaarten door heel Europa. Dit is een groot succes, omdat in vele landen een luiertaart een nog onbekend cadeau is. Wij krijgen dan ook leuke reacties!


* MEEST BESTELDE LUIERTAARTEN VAN DEZE WEEK *

 • Luiertaart Zeepaardje
  Luiertaart Zeepaardje
  € 18,99
 • Luiertaart Konijn
  Luiertaart Konijn
  € 19,99
 • Luiertaart met Nijntje
  Luiertaart met Nijntje
  € 24,99
 • Luiertaart lief!
  Luiertaart lief!
  € 39,99
© 2013 - 2020 Luier-taart.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel